woho!

pappa och jag ska åka och kolla på min lägenhet ikväll, jaaaaaaaaaaaaaaa. Nu blir det inget Oslo! Ska söka jobb som en galning här hemma istället.. OCH FLYTTA I SEP!!

weekend

oh nu känner jag hur jävla skönt det är att vara tillbaka i sweeeden! Svensk sommar är det bästa som finns!

I fredags mötte jag upp Daphne och Carro, tog en sväng förbi systemet, och sen gick vi till Carros nya finfina lägenhet och gjorde oss i ordning. Efter det bar det av till Carros arbetskamrats lägenhet där vi förfestade med ett gäng nya och roliga människor. Vid elva hade vi bestämt att möta upp några fler snyggingar på Ego, och ja, där tog minnet slut. haa nej, men nu var det nog om den kvällen.

På lördag åkte jag ut till Galtholmen med sis, när vi väl hade lagt till med båten skulle vi dra fort som fan igen. Mooot Sandhamn, inget jag hade planerat då jag var bakis som en gris... men ibland får man offra sig. haha. Det var allefall grymt där som vanligt, bra band som spelade och alla var på topp.. vissa personer lite för mycket kanske ;). Efter x antal cider och drinkar så åkte vi hem till galtis igen, och började fixa i ordning inför kräftskivan.. vääldigt trevligt. Nu har vi tagit det lungt hela dagen och vi åkte hem igen vid 4-5.. Linda den bangern ska jobba imorn, annars hade vi stannat en natt till.. jag har ju inte vettigt att göra ändå.

Eftersom min kamera försvann på något konstigt vänster i fredags, haha, så får ni se bilder senare!

RSS 2.0